Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Пресс-служба ПрезидентаПрессекретарят на руския президент Дмитрий Песков определи

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Снимка Пресс-служба ПрезидентаПрессекретарят на руския президент Дмитрий Песков определи
Коментари Харесай

Песков нарече възмущението към Меркел оправдан гняв към властите

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Снимка Пресс-служба Президента

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков дефинира апела на жителите на село Омск към управляващите на Федерална република Германия да поправят улицата оневинен яд по отношение на бездействието на районните управляващи, написа ТАСС.

" В случая това е безусловно оневинен яд на жителите на това село. Те са безусловно прави. Това е безусловно неприемлива немарливост и неведение за сходна обстановка от страна на районните управляващи ", сподели Песков пред кореспонденти, разяснявайки информацията че жителите се обръщат към районното министерство на строителството от няколко години за пътища, само че ведомството не може по никакъв метод да се съгласи с оценката и измества времето на ремонта.

Песков изрази убеденост, че след такава необятно публикувана реклама " районните управляващи ще извърнат внимание на това и ще вземат ограничения ". В същото време представителят на Кремъл означи, че " е доста мъчно да се схванат сходни дейности " на селяните, решили да се извърнат към управляващите на Федерална Република Германия. „ Разбира се, би трябвало да се свържете с общинските и районните управляващи “, поучава той.

Според Песков проблемите с районните пътища не престават в доста други елементи на страната. " Но като цяло се подхващат доста енергични дейности за възобновяване освен на федералната мрежа, само че и на районните пътни мрежи. Тук в действителност се вижда прогрес с невъоръжено око ", акцентира той.

Жителите на село Верхний Карбуш в Омска област се обърнаха към немския канцлер Ангела Меркел с молба да оказват помощ за ремонта на основната улица на обитаемото място. Видеопослание от жителите на омското село, издигнато при започване на 19-20 век от немските заселници, където живеят към 500 души, е оповестено при започване на юни 2021 година в обществената мрежа ВКонтакте. В описанието на видеото беше маркирано, че текстът на жалбата е преведен на немски език и изпратен до офиса на федералния канцлер на Германия. Там на селяните беше казано, че намесата в активността на локалните управляващи в други страни не е задача на федералния канцлер на Федерална република Германия и ги посъветва да се свържат с Международния съюз на немската просвета в Москва, който съставлява ползите на Германски малцинства в Русия.

По-рано администрацията на Омска област заяви, че планът за ремонт на пътищата не е утвърден през 2021 година заради смяна в цената му и е отсрочен за 2022 година Тогава Министерството на строителството на Омск ТАСС изясни, че администрацията на обитаемото място, изготвяйки сметката за плана, е взела за основа цените на строителните материали, които са били от голяма важност за 2000 година. Местните управляващи бяха помолени да преизчислят разноските и да вземат участие в избора за дотация за възобновяване на улиците през 2022 г. 
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР